Grote Trein

Vorige Artikel 2 van 11 Volgende
€ 42,50 (inclusief btw)

Dit paradepaardje onder de treinen bestaat niet allen uit 3 wagons, die je los kunt maken, maar ook uit een mobiel locomotief. Het is ongelofelijk mooi om te zien hoe Jan de bewegende delen van de locomotief heeft gemaakt en dat voor deze prijs...

Deze grote trein (locomotief incl. 3 wagons) van onze vakman is een aanwinst om kinderen creatief te laten spelen in hun boeiende fantasiewereld. Deze grote trein stimuleert niet alleen de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek maar is ook erg mooi als decoratie in de kinderkamer. Elke houten speelgoed is uniek door de natuurlijke structuur van het hout en de persoonlijke afwerking van de ambachtsman.

De gehele combinatie is handgemaakt en vervaardigd uit Europees FSC gecertificeerd hout. Daarnaast voldoet het aan de Europese eisen die ten aanzien van houten speelgoed zijn gesteld en draagt al ons speelgoed het CE keurmerk. Het hout is onbehandeld en zeer goed afgewerkt, waarbij elke “harde” kant glad is geschuurd. Zo voelt al het speelgoed van Jan zeer aangenaam aan. De verbindingsstukken die Jan gebruikt in zijn creaties zijn van hout en er is zo min mogelijk gebruik gemaakt van houtlijm, om alles zo natuurlijk mogelijk te houden.

U zou, mocht u dit willen, ons onbehandelde speelgoed zelf van een kleur kunnen voorzien… Aan u de keus…

Specificatie Omschrijving
Gewicht 1,53 Kg
Lengte 88 cm
Breedte 11 cm
Hoogte 14 cm
© 2015 - 2021 Local-Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel