Kiepwagen

Vorige Artikel 3 van 11 Volgende
€ 27,50 (inclusief btw)

Het is erg leuk om met de kiepwagen te spelen. De laadwagen van de kiepwagen is bewegend, zodat  de aangebrachte lading “eruit gekiept kan worden”.

Het wagenpark van onze vakman bestaat uit eenvoudige en mooie ontwerpen om kinderen creatief te laten spelen in hun boeiende fantasiewereld. Deze kiepwagen stimuleert niet alleen de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek maar is ook erg mooi als decoratie in de kinderkamer. Elke houten speelgoed is uniek door de natuurlijke structuur van het hout en de persoonlijke afwerking van de ambachtsman.

Deze kiepwagen is handgemaakt en vervaardigd uit Europees FSC gecertificeerd hout. Daarnaast voldoet het aan de Europese eisen die ten aanzien van houten speelgoed zijn gesteld en draagt al ons speelgoed het CE keurmerk. Het hout is onbehandeld en zeer goed afgewerkt, waarbij elke “harde” kant glad is geschuurd. Zo voelt al het speelgoed van Jan zeer aangenaam aan. De verbindingsstukken die Jan gebruikt in zijn creaties zijn van hout en er is zo min mogelijk gebruik gemaakt van houtlijm, om alles zo natuurlijk mogelijk te houden.

U zou, mocht u dit willen, ons onbehandelde speelgoed zelf van een kleur kunnen voorzien… Aan u de keus…

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,64 Kg
Lengte 25 cm
Breedte 11 cm
Hoogte 14,5 cm
© 2015 - 2021 Local-Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel