Paardjes

Vorige Artikel 5 van 11 Volgende
€ 22,50 (inclusief btw)

Het is erg leuk om met deze paardjes te spelen. De wielen zijn mobiel waardoor de 2 paardjes onafhankelijk van elkaar draaien. Hierdoor ontstaat bij het trekken aan het koord een heel leuk speels effect, waarbij de paardjes “op en neer” hobbelen. Het touw zoals op de foto te zien is, wordt meegeleverd.

Het dierenrijk van onze vakman bestaat uit eenvoudige en mooie ontwerpen om kinderen creatief te laten spelen in hun boeiende fantasiewereld. Deze houten paardjes stimuleren niet alleen de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek maar is ook erg mooi als decoratie in de kinderkamer. Elke houten speelgoed is uniek door de natuurlijke structuur van het hout en de persoonlijke afwerking van de ambachtsman.

Deze paardjes zijn handgemaakt en vervaardigd uit Europees FSC gecertificeerd hout. Daarnaast voldoet het aan de Europese eisen die ten aanzien van houten speelgoed zijn gesteld en draagt al ons speelgoed het CE keurmerk. Het hout is onbehandeld en zeer goed afgewerkt, waarbij elke “harde” kant glad is geschuurd. Zo voelt al het speelgoed van Jan zeer aangenaam aan. De verbindingsstukken die Jan gebruikt in zijn creaties zijn van hout en er is zo min mogelijk gebruik gemaakt van houtlijm, om alles zo natuurlijk mogelijk te houden.

U zou, mocht u dit willen, ons onbehandelde speelgoed zelf van een kleur kunnen voorzien… Aan u de keus…

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,18 Kg
Lengte 13 cm
Breedte 9 cm
Hoogte 11 cm
© 2015 - 2021 Local-Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel