Kleine Auto - Vingerauto

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende
€ 6,50 (inclusief btw)

Onze vingerauto’s zijn zeer geschikt voor de kleintjes onder ons; makkelijk om te grijpen, licht van gewicht en ze kunnen tegen een stootje.

De vingerauto van onze vakman is een eenvoudig en mooie ontwerp om kinderen creatief te laten spelen in hun boeiende fantasiewereld. De vingerautootjes stimuleren niet alleen de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek maar zijn ook erg leuk als decoratie in de kinderkamer. Elke houten speelgoed is uniek door de natuurlijke structuur van het hout en de persoonlijke afwerking van de ambachtsman.

Het vingerautootje is handgemaakt en vervaardigd uit Europees FSC gecertificeerd hout. Daarnaast voldoet het aan de Europese eisen die ten aanzien van houten speelgoed zijn gesteld en draagt al ons speelgoed het CE keurmerk. Het hout is onbehandeld en zeer goed afgewerkt, waarbij elke “harde” kant glad is geschuurd. Zo voelt al het speelgoed van Jan zeer aangenaam aan. De verbindingsstukken die Jan gebruikt in zijn creaties zijn van hout en er is zo min mogelijk gebruik gemaakt van houtlijm, om alles zo natuurlijk mogelijk te houden.

U zou, mocht u dit willen, ons onbehandelde speelgoed zelf van een kleur kunnen voorzien… Aan u de keus…

Specificatie Omschrijving
Gewicht 0,060 Kg
Lengte 10 cm
Breedte 5 cm
Hoogte 5 cm
© 2015 - 2021 Local-Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel